Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε οικία όπου διαμένουν αλλοδαποί στην περιοχή Αγίου Αντωνίου.
Η αιτία της φωτιάς ήταν 39χρονος ομοεθνή τους, ο οποίος τους χλεύαζε έξω από την οικία τους και ξεκίνησε την φωτιά στην πόρτα της εισόδου.
Οι αλλοδαποί έσβησαν την φωτιά με νερό, ακινητοποίησαν τον ομοεθνή τους και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.
Σημειώνεται ότι από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα της οικίας ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις