ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδού το άτομο που διορίστηκε Χρηματοοικονομικός Επίτροπος

Ιδού το άτομο που διορίστηκε Χρηματοοικονομικός Επίτροπος

Νέα Χρηματοοικονομική Επίτροπος διορίστηκε την Τετάρτη από το Υπουργικό Συμβούλιο η μέχρι σήμερα Βοηθός Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Βαλεντίνα Γεωργιάδου.

Όπως ανακοίνωσε μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, «το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως, αφού αξιολόγησε τις αιτήσεις όσων έδειξαν ενδιαφέρον και υπέβαλαν σχετική αίτηση, έκρινε ότι η κυρία Βαλεντίνα Γεωργιάδου πληροί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα απαιτούμενα προσόντα και διαθέτει τις ικανότητες και την εμπειρία».

Πρόσθεσε ότι η κ. Γεωργιάδου ήταν μέχρι σήμερα Βοηθός Χρηματοοικονομικός Επίτροπος και σήμερα έχει διοριστεί Χρηματοοικονομική Επίτροπος.

Ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι η θητεία του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου είναι πενταετής και δύναται να ανανεωθεί ακόμη μία πενταετία.

Ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας περί σύστασης και λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως (ο γνωστός νόμος Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου) διορίζεται από το Υπουργικό Συμβούλιο ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος αφού λάβει υπόψη την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top