Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τους πυροβολισμούς αντιλήφθηκε γύρω στις 10 το πρωί, ο γιος του 65χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης και στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού και της βαλλιστικής υπηρεσίας της ΥΠΕΓΕ Αρχηγείου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, η ρίψη των πυροβολισμών πρέπει να έγινε μεταξύ 7 το βράδυ της Τρίτης με 8 το πρωί της Τετάρτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβολισμοί σε κατάστημα στη Λεμεσό – Οι πρώτες πληροφορίες
Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ρίφθηκαν συνολικά 12 πυροβολισμοί με πυροβόλο όπλο, προκαλώντας ζημιές στην προθήκη του υποστατικού και σε τρία μεταχειρισμένα οχήματα.
Ο 65χρονος ιδιοκτήτης, σύμφωνα με την Αστυνομία, ανέφερε πως δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε και ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




