ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Λετυμπιώτης: Έχει ήδη ξεκινήσει η μεταστέγαση φαρμάκων από την πλημμυρισμένη αποθήκη

Κ. Λετυμπιώτης: Έχει ήδη ξεκινήσει η μεταστέγαση φαρμάκων από την πλημμυρισμένη αποθήκη

Για την καταστροφή φαρμάκων που φυλάσσονταν σε αποθήκη του Υπουργείου Υγείας μετά τη σφοδρή κακοκαιρία της Καθαράς Δευτέρας μίλησε στο «ALPHA Ενημέρωση» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

«Προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η υιοθέτηση σύγχρονων πρωτοκόλλων, τα οποία θα μπορούν να εξελίσσονται και να επικαιροποιούνται διαρκώς», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταστέγασης, καθώς τα φάρμακα βρίσκονταν στον συγκεκριμένο χώρο σχεδόν δύο δεκαετίες.

«Ήταν ακραίες καιρικές συνθήκες, χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι δε θα έπρεπε να είχαν ληφθεί τα μέτρα τα οποία τώρα λαμβάνονται.»

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη στο παρόν στάδιο βρίσκεται σε εξέλιξη η αξιολόγηση της ζημιάς, ενώ λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα αντικατάστασης των σκευασμάτων που καταστράφηκαν λόγω της πλημμύρας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top