Στο εδώλιο για χρέη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου!

Στο εδώλιο για χρέη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου!

Μπορεί πριν λίγες εβδομάδες να είδαμε τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με μπικίνι να απολαμβάνει τα μπάνια της στο εξοχικό μιας φίλης της, ωστόσο φαίνεται πως το Φθινόπωρο δεν μπήκε και τόσο θετικά για εκείνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Secret», της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η 60χρονη πρώην «πρώτη κυρία» της Ελλάδος βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στο εδώλιο για ανεξόφλητο χρέος. Πιο συγκεκριμένα, εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο αγωγή της Χριστιανικής Ένωσης Νεανίδων σχετικά με την καταβολή μισθωμάτων, που φέρεται να οφείλει.

Ωστόσο, η δίκη πήρε αναβολή, καθώς τα δικαστήρια δε λειτουργούσαν εξαιτίας των εκλογών της 20ηςΣεπτεμβρίου. Στο ίδιο δημοσίευμα, η οφειλή της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου φτάνει περίπου στα 26.000 ευρώ και αφορά ένα από τα ακίνητα της Ένωσης στο οποίο κατοικούσε.

Η ίδια προσπάθησε να κάνει συμβιβασμό με τους δικαιούχους, ωστόσο αυτό δεν έγινε εφικτό, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE