Υπό κράτηση 34χρονος για ληστεία και κλοπή 50 χιλιάδων ευρώ στη Λεμεσό - Καταγγέλλει βία απο αστυνομικούς

Υπό κράτηση 34χρονος για ληστεία και κλοπή 50 χιλιάδων ευρώ στη Λεμεσό - Καταγγέλλει βία απο αστυνομικούς

Διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 34χρονου, ο οποίος καταζητείτο και συνελήφθη χθες, στη Λευκωσία, σε σχέση με τη ληστεία σε βάρος 36χρονου και την κλοπή πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ. Για την υπόθεση το ΤΑΕ Λεμεσού αναζητεί τα στοιχεία δυο ακόμη προσώπων.

Η ληστεία και η κλοπή των χρημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή Γερμασόγειας, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας κρυπτονομισμάτων, που διευθετήθηκε μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Όπως κατήγγειλε ο 36χρονος παραπονούμενος, ενώ βρισκόταν στο όχημα του, ο φερόμενος πωλητής, που καθόταν στις πίσω θέσεις, τον άρπαξε από το λαιμό, ενώ δυο άλλα πρόσωπα εισήλθαν στο αυτοκίνητο και του απέσπασαν το τσαντάκι με τα χρήματα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με όχημα ενοικιάσεως, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα σε σημείο της Γερμασόγειας, ενώ ακολούθως φέρονται να διακινήθηκαν με ταξί προς τουριστικό κατάλυμα.

Ανακρινόμενος, ο ύποπτος τοποθετεί τον εαυτό του στη σκηνή, ωστόσο ισχυρίζεται πως είχε συνοδεύσει φιλικό του πρόσωπο, για μια συναλλαγή και πως επενέβη, μαζί με άλλο πρόσωπο, όταν έλαβαν μήνυμα από τον φίλο τους πως χρειαζόταν βοήθεια και ότι ο 36χρονος κρατούσε πιστόλι.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τράπηκαν σε φυγή, καθώς ο 36χρονος τους ακολούθησε, ότι μετέβη στα κατεχόμενα για να μεταβεί, μέσω Τουρκίας, στη Ρωσία και πως "συνελήφθη εντός του αεροπλάνου".

 Ο δικηγόρος του υπόπτου υποστήριξε ότι, κατά τη σύλληψη του, ο πελάτης του κτυπήθηκε από μέλη της Αστυνομίας και ζήτησε όπως εξεταστεί από γιατρό, ενώ δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα στοιχεία των δυο άλλων προσώπων που φέρεται να ενέχονται στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE