ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Ζητά σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου για τις προτάσεις Γκουτέρες

ΑΚΕΛ: Ζητά σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου για τις προτάσεις Γκουτέρες

Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου ζητά το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση του.

Όπως αναφέρει το ΑΚΕΛ, πρέπει να «ενημερωθούν οι πολιτικές δυνάμεις για το περιεχόμενο των προτάσεων, που όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας και ο ίδιος τις αποδέχτηκε».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει το αίτημα για σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούν οι πολιτικές δυνάμεις για το περιεχόμενο των προτάσεων, που όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας και ο ίδιος τις αποδέχτηκε.

Η ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων από τον Πρόεδρο και η κατάθεση των απόψεων κάθε πολιτικής δύναμης σε σχέση με το Κυπριακό και τους ενδεικνυόμενους χειρισμούς αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να επιτελεί τον συμβουλευτικό του ρόλο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top