Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας: Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή

Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας: Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή

Απορρίφθηκε πριν από λίγο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το αίτημα του Αλέξη Κούγια για αναβολή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου όσον αφορά στη δεύτερη δικογραφία που αφορά στους θανάτους Ίριδας και Μαλένας.

Το αίτημα για αναβολή υποβλήθηκε από τον κ. Κούγια με την έναρξη της δίκης σήμερα. Ο συνήγορος ζήτησε αναβολή επικαλούμενος προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και το γεγονός ότι του έχει απαγορευθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο παύση άσκησης του δικηγορικού του λειτουργήματος μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024.

Η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα ζητώντας το διορισμό αυτεπαγγέλτως συνηγόρων υπεράσπισης. «Τι θέλετε να γίνει να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω την κατηγορούμενη αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες», απάντησε ο κ. Κούγιας.

Τελικά το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε την συνέχιση της δίκης. Τότε ο συνήγορος είπε: «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα παρατήσω την κυρία κατηγορούμενη».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE