Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λάρνακα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λάρνακα - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του RAMI NKULA, 17 ετών, από το Κονγκό, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα, από χθες 04/04/2024.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και κατά την αναχώρησή του, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρη κοντομάνικη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.