ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αρχίζει η εκκαθάριση της εταιρείας Ορφανίδης

Αρχίζει η εκκαθάριση της εταιρείας Ορφανίδης

Η διαδικασία εκκαθάρισης της εταιρείας Ορφανίδης αρχίζει μετά την πρόσφατη επικύρωση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας του διορισμού των δύο εκκαθαριστών που επιλέγηκαν από τη συνέλευση των πιστωτών στις 29/7/2015.

Πρόκειται για τους Αντώνη Βασιλείου και George Maloney, Αδειοδοτημένους Σύμβουλους Αφερεγγυότητας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Baker Tilly Κύπρου, ο Αντώνης Βασιλείου είναι Διοικητικός Σύμβουλος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Αφερεγγυότητας στην Baker Tilly Κύπρου. Εργάστηκε για πάνω από 16 χρόνια στον τραπεζικό τομέα, 10 εκ των οποίων στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων χορηγήσεων σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο.

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε ενεργά σε έργα με σκοπό την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων χορηγήσεων σε δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο.

Ο George Maloney είναι επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Αφερεγγυότητας στην Baker Tilly Ryan Glennon (Ιρλανδία). Έχει να επιδείξει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των υπηρεσιών αφερεγγυότητας ενεργώντας σε χιλιάδες περιπτώσεων ως Εκκαθαριστής, Εξεταστής, σύμβουλος σε αναδιαρθρώσεις δανείων και πτωχεύσεις. Διορίστηκε ως Trustee in Bankruptcy σε μεγάλο αριθμό κατασκευαστικών ακινήτων υψηλού προφίλ.

Πρόσφατα διορίστηκε ως Εξεταστής από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιρλανδίας σε τρεις εταιρίες μεγάλου διεθνούς Ομίλου Εταιρειών με τραπεζικά χρέη ύψους €1 δις και επίσης διορίστηκε ως Παραλήπτης/ Διαχειριστής σε πάνω από επτά ιρλανδικές εταιρίες του ιδίου Ομίλου. Έχει ενεργήσει ως διαχειριστής σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων σε όλη την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η πολύτιμη διεθνής εμπειρία του κυρίου Maloney σε συνδυασμό με τη μακρά τοπική εμπειρία του κυρίου Βασιλείου στις πρακτικές αφερεγγυότητας συνιστούν εχέγγυο επιτυχούς διεκπεραίωσης του έργου εκκαθάρισης στην εταιρεία Ορφανίδης» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Προστίθεται δε ότι «και οι δύο απέχουν οποιασδήποτε διασύνδεσης ή εμπλοκής με τις τοπικές εξελίξεις, γεγονός που αποτελεί διασφάλιση της δίκαιης, αμερόληπτης και αντικειμενικής προσέγγισης την οποία θα επιδείξουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, με βασικό γνώμονα την πλήρη διασφάλιση της εφαρμογής του νόμου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Mερική απασχόληση: Δικαιούται την ίδια ετήσια άδεια με εργοδοτούμενο που εργάζεται με πλήρη ωράριο;

• Οδηγός παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε - H κατάσταση της υγείας του

• Επίθεση από 30 άτομα: Ξυλοκόπησαν οπαδό πριν από τον αγώνα της Ανόρθωσης - Απόλλωνα

• «Θύελλα» στα κατεχόμενα για την μετάδοση της σειράς «Famagusta» από το Netflix

• Οι πρώτες φωτογραφίες από τα «αλλάματα» του Ανδρέα Γεωργίου - Οι φίλοι του τον περίμεναν «μαρσάροντας» τις μηχανές

• Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός



Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Άτυπο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ λαμβάνει θετικό πρόσημο από τη Λευκωσία, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της  για τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων στο Κυπριακό, κυρίως για τη δήλωση του Ζοζέπ Μπορέλ ύστερα από το γεύμα εργασίας με τον Τούρκο ΥΠΕΞ - ο οποίος για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια προσκλήθηκε σε άτυπο συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ - ότι «εκφράσαμε την αλληλεγγύη της ΕΕ με σεβασμό στις θέσεις της Κύπρου και τη βούλησή μας, να αναζητήσουμε λύση μέσω πολιτικού διαλόγου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top