Το ρατσιστικό πανό έβαλε σε μπελάδες νεαρό! Καταζητείται από την Αστυνομία για το «Refugees Go Home»

Το ρατσιστικό πανό έβαλε σε μπελάδες νεαρό! Καταζητείται από την Αστυνομία για το «Refugees Go Home»

Αν τον δείτε, ειδοποιήστε αμέσως την αστυνομία, καθώς καταζητείται για υπόθεση ρατσισμού μετά το πανό που τοποθετήθηκε στο ΓΣΖ.

Η Αστυνομία αναζητεί νεαρό άνδρα, αγνώστων στοιχείων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, που διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στις  12 Σεπτεμβρίου 2015, στο στάδιο ΓΣΖ, στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στους αριθμούς τηλέφωνου 24-804060 / 24-804072 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.