Πτώμα άνδρα βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους

Πτώμα άνδρα βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους

Το πτώμα ενός άνδρα εντόπισε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4) αλιέας, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το grtimes, το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε γύρω στις 16:30 μ.μ. από μέλη αλιευτικού που βρισκόταν στη βόρεια πλευρά του Αγίου Όρους.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα, με αποτέλεσμα ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, να περισυλλεχθεί από τη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Άγιος Ανδρέας. Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε από στελέχη του Λιμενικού στο λιμάνι της Ιερισσού κι από εκεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.

Τέλος, την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE