Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Δεν μπορείς να παίρνεις αβίαστα μια τέτοια απόφαση, ρίχνοντας πίσω σου μαύρη πέτρα, ειδικά σε μια περίοδο που οι αγελάδες είναι πιο ισχνές από ποτέ, ωστόσο ο νεαρός Κύπριος δημοσιογράφος όπως φαίνεται πρέπει να μπούχτισε, τα βρόντηξε και τους άδειασε τη γωνιά.
Με τρεις αναρτήσεις του στο Facebook, ο συνάδελφος ανακοινώνει αρχικά τη λήξη της συνεργασίας του με την «Καθημερινή» κι ακολούθως εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει αυτήν την απόφαση.
Διαβάστε τι γράφει:



Εμείς να ευχηθούμε στον Μιχάλη Χριστοδούλου καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει, σημειώνοντας ακόμη πως η ιστορία έχει αποδείξει ότι… οι καλοί δεν χάνονται. #fact
Στέφανος Χαραλάμπους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




