ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη εξαγγέλλει υποψηφιότητα ο Μάριος Τσέλεπος για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Πάφου- Βολές στην ηγεσία του ΔΗΣΥ

Την Τρίτη εξαγγέλλει υποψηφιότητα ο Μάριος Τσέλεπος για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Πάφου- Βολές στην ηγεσία του ΔΗΣΥ

Με ευθείες βολές κατά της ηγεσίας του ΔΗΣΥ ειδικότερα κατά του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος Ευθύμιου Δίπλαρου, επανέρχεται ο Μάριος Τσέλεπος, ο οποίος την Τρίτη αναμένεται να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Πάφου.

Ο κ. Τσέλεπος και η σύζυγός του μέλη του ΔΗΣΥ, απέστειλαν επιστολή στο κόμμα, με την οποία ζητούν όπως αφαιρεθούν τα ονόματά τους, από τους καταλόγους της παράταξης. Όπως αναφέρει, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την εκλογή του.

 Τον περασμένο Ιανουάριο, ο κ. Τσέλεπος  αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εσωκομματική διαδικασία απέναντι στον τέως βουλευτή Πάφου Κωστάκη Κωνσταντίνου, τον οποίον θεωρεί ως αποστάτη, λόγω της υποστήριξής του, στην υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολούθησε η ανοιχτή επιστολή 17 μελών του κόμματος, τα οποία μεταξύ άλλων υπερασπίστηκαν τη θέση του Μάριου Τσέλεπου χαρακτηρίζοντας τη στάση του κομματικά ορθή και ιδιαίτερα αξιοπρεπής.

Μπορεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ να γύρισε σελίδα στα όσα συνέβησαν εντός του κόμματος κυρίως στην Πάφο, ωστόσο ο κ. Τσέλεπος στις δηλώσεις του στο «T» κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Ευθύμιο Δίπλαρο στον οποίο αποδίδει ευθύνες για όσα συνέβησαν με τις εσωκομματικές διαδικασίες για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά  πως, «αυτός ευθύνεται για όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά τις προεδρικές εκλογές για το θέμα της τοπικής αυτοδιοίκηση».Επιρρίπτει ευθύνες και στον τέως Α’ Αντιπρόεδρο του ΔΗΣΥ Μάριο Πελεκάνο, ο οποίος είχε το γενικό πρόσταγμα στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top