Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στην Επαρχία Λάρνακας - Ποιος ο λόγος

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη, 09/04/2024, στις 7:30 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή, 12/04/2024, στις 6:00 μ.μ. θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την περιοχή Υδατοπρομήθειας του Δήμου Λάρνακας και των περιοχών Κρασά, Pascal, Νέου ΓΣΖ και Βεργίνας του Δήμου Αραδίππου, λόγω προγραμματιζόμενων εργασιών εγκατάστασης νέου αγωγού ύδρευσης.

Οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών.

Το Συμβούλιο απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.