ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλοπιμαίο το αυτοκίνητο του σοβαρού τροχαίου στη Λευκωσία - Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται

Κλοπιμαίο το αυτοκίνητο του σοβαρού τροχαίου στη Λευκωσία - Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται

Τις ακριβείς συνθήκες του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (08/04)  στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, στην περιοχή Ανάγυια-Δευτερά συνεχίζει να διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση του ThemaOnline, σαλούν αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος βυτιοφόρου οχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διερευνάται το ενδεχόμενο ο οδηγός του σαλούν οχήματος να εξήλθε από το αυτοκίνητό του και στη συνεχεία να παρασύρθηκε από τρίτο διερχόμενο όχημα το οποίο και τον τραυμάτισε ή ακόμα και να εκτοξεύθηκε από το όχημα του.

Παράλληλα, φαίνεται πώς το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το βυτιοφόρο δηλώθηκε ως κλοπιμαίο τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης της οδικής σύγκρουσης, οι Αρχές καλούν το κοινό εάν γνωρίζει οτιδήποτε αφορά στις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023 / 22802086 / 22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος όπου σημειώθηκε η σοβαρή τροχαία σύγκρουση είχε παραμείνει κλειστός για 4 ώρες δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top