Οι 14 σούπερ τροφές για να ζήσουμε ως τα 100 χρόνια

Οι 14 σούπερ τροφές για να ζήσουμε ως τα 100 χρόνια

Ο 40χρονος διάσημος σεφ αποκαλύπτει ποιες είναι οι 14 τροφές που μπορεί να μας βοηθήσουν να ζήσουμε ως τα 100 και εξηγεί ότι οι απλές τροφές είναι το μυστικό της μακροζωίας.

Τα παρακάτω τρόφιμα είναι εύκολα προσβάσιμα για τον καθένα και περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά, όπως πρωτεϊνες, βιταμίνες, φυτικές ίνες κ.λπ.

Ο Τζέιμι Ολιβερ είναι φανατικός οπαδός των καυτερών, βάζει τσίλι παντού, και εξηγεί ότι οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει η καυτερή πιπεριά δεν βρίσκονται πουθενά αλλού.

Αυτές είναι οι 14 σούπερ τροφές του Τζέιμι Ολιβερ:

  • Αυγά
  • Κατσικίσιο γάλα
  • Ψάρια
  • Γλυκοπατάτες
  • Αρωματικά χόρτα
  • Τόφου
  • Καρύδια
  • Μαύρα φασόλια
  • Φρέσκα φρούτα
  • Φύκια
  • Μαύρο ρύζι
  • Σκόρδο
  • Γαρίδες
  • Καυτερή πιπεριά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE