Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε στα τραύματά της η 73χρονη Χρυστάλλα που παρασύρθηκε από όχημα στη Λάρνακα

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε στα τραύματά της η 73χρονη Χρυστάλλα που παρασύρθηκε από όχημα στη Λάρνακα

Υπέκυψε στα τραύματά της η 73χρονη, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά τον τραυματισμό της, σε οδική σύγκρουση. Πρόκειται για την Χρυστάλλα Ερωτοκρίτου, η οποία είχε τραυματιστεί σε οδική σύγκρουση που συνέβη στα Λάρνακα, στις 2 Απριλίου 2024.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.30π.μ. της 2ας Απριλίου, στην λεωφόρο Ζήνωνος Κιτιέως, στα Λειβάδια, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε και τραυμάτισε την 73χρονη.

Η 73χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια διακομίστηκε, διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Χθες αργά το απόγευμα, η 73χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE