Χρύσα Κατσαρίνη: «Μιλούσα για τον αλκοολικό πατέρα μου και ήρθε ένας και μου λέει είμαι αλκοολικός»

Χρύσα Κατσαρίνη: «Μιλούσα για τον αλκοολικό πατέρα μου και ήρθε ένας και μου λέει είμαι αλκοολικός»

Η ηθοποιός την οποία έχουμε δει στο παρελθόν και τηλεοπτικά τόσο στη Φωλιά των Κου Κου στο Star όσο και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, μιλάει για την τέχνη που υπηρετεί και για την ακροβασία που κάθε τόσο καλείται να κάνει κάθε φορά που επιλέγει να καυτηριάσει ή να σατιρίσει ένα θέμα για την παράστασή της.

Με το stand-up έχεις το βάρος ότι πρέπει να κάνεις τον άλλον να γελάσει;

Προφανώς και θέλω να γελάσουν. Αλλιώς έχω αποτύχει. Αλλά δεν το κουβαλάω σαν βάρος. Θέλω να είμαι απλά καλή στη δουλειά μου. Οπότε θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου, όχι βάρος.

Έχεις ακόμα έλλειψη αυτοπεποίθησης;

Τι εννοείς; Φυσικά και έχω έλλειψη αυτοπεποίθησης. Θα ήμουν κωμικός αν δεν είχα; (γέλια).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE