«Τσάκωσαν» 44χρονο Βρετανό με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στο αεροδρόμιο Πάφου - Του φόρεσαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν» 44χρονο Βρετανό με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στο αεροδρόμιο Πάφου - Του φόρεσαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 44χρονου προχώρησε η Αστυνομία τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Πάφου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αδασμολογήτων ειδών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 8 Απριλίου, γύρω στις 17:55, λειτουργός του Τελωνείου που βρισκόταν καθήκον στο αεροδρόμιο Πάφου ενημερώθηκε από υπαλλήλους της εταιρείας, η οποία ασχολείται με τον έλεγχο των αποσκευών, ότι στον χώρο αναχωρήσεων εντοπίστηκαν δύο μεγάλες αποσκευές, οι οποίες περιείχαν ποσότητα καπνικών προϊόντων.

Όπως διαπιστώθηκε, ο κάτοχος των αποσκευών ήταν Βρετανός ηλικίας 44 ετών.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου εντός των αποσκευών εντοπίστηκαν 261 πακέτα καπνού συνολικής ποσότητας 39.750 γραμμαρίων καθώς και 100 κούτες τσιγάρων με 2.000 πακέτα αφού η κάθε κούτα περιείχε 20 πακέτα τσιγάρων.

Όλα τα ανευρεθέντα δεν έφεραν τις απαιτούμενες σημάνσεις του Υπουργείου Υγείας και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Όπως διαφάνηκε πρόκειτο για αδασμολόγητα είδη. Ακολούθως ο 44χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή αδασμολογήτων ειδών και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE