Φίδι σκόρπισε πανικό στις φυλακές Τρικάλων

Φίδι σκόρπισε πανικό στις φυλακές Τρικάλων

Λαχτάρισαν για τα καλά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν υπηρεσία στον χώρο εισόδου του σωφρονιστικού καταστήματος των Τρικάλων, εξ αιτίας ενός ανεπιθύμητου "επισκέπτη" που έκανε την εμφάνισή του εκτός του ωραρίου του κανονικού επισκεπτηρίου!

Ξαφνικά, είδαν ένα αρκετά μεγάλο φίδι να μπαίνει στον χώρο υποδοχής των φυλακών και έσπευσαν να... εξαφανιστούν, ενώ παράλληλα τηλεφωνούσαν στην πυροσβεστική για να το μαζέψει και να το απομακρύνει. Όμως, πριν φτάσουν οι πυροσβέστες, το ερπετό είχε εξαφανιστεί, καθώς δεν... ενθουσιάστηκε από το περιβάλλον!

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν στους πυροσβέστες οι σωφρονιστικοί, ήταν πιθανότατα μια ακίνδυνη δεντρογαλιά η οποία βρήκε ανοιχτό δρόμο προς την είσοδο των φυλακών επειδή τις προηγούμενες μέρες είχε κουρευτεί το γρασίδι στην αυλή.

Πάντως, δεν εντοπίστηκε παρά τις εκτενείς έρευνες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE