Επιτέλους το MEGA αποκάλυψε το όνομα του πρωινάδικου! Ποιοί θα μας καλημερίζουν κάθε μέρα; (ΦΩΤΟ)

Επιτέλους το MEGA αποκάλυψε το όνομα του πρωινάδικου! Ποιοί θα μας καλημερίζουν κάθε μέρα; (ΦΩΤΟ)

Καιρός ήταν να μας δώσουν λίγα hints για τη νέα πρωινή εκπομπή…!

Όπως σας αναφέραμε σε προηγουμενο δημοσίευμα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα αναλάβει τα ηνία της πρωινής εκπομπής του Mega, μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή.

Η ίδια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, γράφει το People, προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό ένα φρέσκο προϊόν, που θα κάνει αίσθηση και θα «σταθεί» αξιοπρεπώς απέναντι από τους Λιάγκα-Σκορδά στον Αντ1.

Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα την τελική ομάδα, που θα πλαισιώσει την παρουσιάστρια (αν και θεωρούνται σίγουροι, χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές, ο Κώστας Μαρτάκης και ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος), η επίσημη σελίδα του Mega στο Facebook αποκάλυψε τον τίτλο της εκπομπής.

«Καλημερούδια», θα λέγεται λοιπόν το νέο πρωινό πρόγραμμα του Mega, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Δείτε την εικόνα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE