Επιτέλους το MEGA αποκάλυψε το όνομα του πρωινάδικου! Ποιοί θα μας καλημερίζουν κάθε μέρα; (ΦΩΤΟ)

Επιτέλους το MEGA αποκάλυψε το όνομα του πρωινάδικου! Ποιοί θα μας καλημερίζουν κάθε μέρα; (ΦΩΤΟ)

Καιρός ήταν να μας δώσουν λίγα hints για τη νέα πρωινή εκπομπή…!

Όπως σας αναφέραμε σε προηγουμενο δημοσίευμα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα αναλάβει τα ηνία της πρωινής εκπομπής του Mega, μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή.

Η ίδια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, γράφει το People, προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό ένα φρέσκο προϊόν, που θα κάνει αίσθηση και θα «σταθεί» αξιοπρεπώς απέναντι από τους Λιάγκα-Σκορδά στον Αντ1.

Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα την τελική ομάδα, που θα πλαισιώσει την παρουσιάστρια (αν και θεωρούνται σίγουροι, χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές, ο Κώστας Μαρτάκης και ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος), η επίσημη σελίδα του Mega στο Facebook αποκάλυψε τον τίτλο της εκπομπής.

«Καλημερούδια», θα λέγεται λοιπόν το νέο πρωινό πρόγραμμα του Mega, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Δείτε την εικόνα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE