Οδηγοί Προσοχή: Έκλεισαν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα λόγω συσσώρευσης νερού - Δείτε αναλυτικά

Οδηγοί Προσοχή: Έκλεισαν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα λόγω συσσώρευσης νερού - Δείτε αναλυτικά

Κλειστός είναι γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από Κιβισίλι μέχρι Παναγία Πετούντα στον Μαζωτό, λόγω συσσώρευσης όγκου νερού από τις βροχές που σημειώνονται στην επαρχία Λάρνακας. Οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τον κύριο δρόμο Κιβισιλίου – Μαζωτού.

Την ίδια ώρα, στην επαρχία Λευκωσίας, στην περιοχή Ιδαλίου, είναι κλειστή η γέφυρα στην οδό Νέας Λήδρας, λόγω υπερχείλισης νερού χειμάρρου, με τις έντονες βροχοπτώσεις να επηρεάζουν αρνητικά την κυκλοφορία στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των περιοχών Ιδαλίου και Πέρα Χωρίου Νάσου.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, ενώ προτρέπονται οι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE