Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Το Βολτ παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Τους υποψήφιους του για τις Ευρωεκλογές παρουσίασε την Τρίτη, το Βολτ σε διάσκεψη Τύπου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου.

Πρόκειται για τη Σοφία Βασιλείου, τον Μακάριο Δρουσιώτη, τον Χουλουσί Κιλίμ, τον Νικόλα Κυριάκου και την Ανδρομάχη Σοφοκλέους.

Ο Συμπρόεδρος του Βολτ, Χαρίλαος Βελάρης, ανέφερε ότι η επιλογή των υποψηφίων αντικατοπτρίζει το πνεύμα και το χαρακτήρα του Βολτ, και εκφράζει τις αρχές και αξίες του.

Στη δική της ομιλία, η Συμπρόεδρος και Βουλεύτρια του Βολτ Αλεξάνδρα Ατταλίδου, είπε ότι «τα αποτελέσματα των εκλογών θα καθορίσουν την κατεύθυνση και τις πολιτικές της ΕΕ, σε πιεστικά ζητήματα και προκλήσεις για την επόμενη πενταετία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE