Προσπάθησε να διαφύγει από την Αστυνομία και έχασε τη ζωή του - Πήδηξε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό

Προσπάθησε να διαφύγει από την Αστυνομία και έχασε τη ζωή του - Πήδηξε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε αλλοδαπός άνδρας το πρωί της Τετάρτης (10/04).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έκανε έφοδο σε διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία πως σε αυτό διέμεναν παράνομοι αλλοδαποί. 

Όταν τα μέλη της Δύναμης εισήλθαν στο διαμέρισμα δυο από τους αλλοδαπούς κάτω από συνθήκες που διερευνούνται προσπάθησαν να διαφύγουν πηδώντας ο ένας από παράθυρο υπνοδωματίου με αποτέλεσμα να πέσει στο μπαλκόνι αλλού διαμερίσματος και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άλλος πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και έπεσε σε μπαλκόνι άλλου διαμερίσματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί οι αρμόδιοι για επιτόπιες εξετάσεις.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE