Άκουσε την ποινή του 21χρονος - Μετέφερε 22 παράτυπους μετανάστες με σκάφος

Άκουσε την ποινή του 21χρονος - Μετέφερε 22 παράτυπους μετανάστες με σκάφος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης δύο ετών σε άνδρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη μεταφορά αριθμού παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος, στην περιοχή Αμμοχώστου, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «η υπόθεση αφορούσε στην άφιξη 22 παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, στις 30 Δεκεμβρίου, 2023».

Ανάμεσα στους μετανάστες ήταν «και ο 21χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για αδικήματα παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία, και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτης χώρας στη Δημοκρατία».

Σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε στον 21χρονο ποινή φυλάκισης 24 μήνες.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE