Άκουσε την ποινή του 21χρονος - Μετέφερε 22 παράτυπους μετανάστες με σκάφος

Άκουσε την ποινή του 21χρονος - Μετέφερε 22 παράτυπους μετανάστες με σκάφος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης δύο ετών σε άνδρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη μεταφορά αριθμού παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος, στην περιοχή Αμμοχώστου, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «η υπόθεση αφορούσε στην άφιξη 22 παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, στις 30 Δεκεμβρίου, 2023».

Ανάμεσα στους μετανάστες ήταν «και ο 21χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για αδικήματα παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία, και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτης χώρας στη Δημοκρατία».

Σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε στον 21χρονο ποινή φυλάκισης 24 μήνες.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE