Προσπάθησε να κλέψει οινοπνευματώδη ποτά από υπεραγορά και την τσάκωσαν - Συνελήφθη 76χρονη

Προσπάθησε να κλέψει οινοπνευματώδη ποτά από υπεραγορά και την τσάκωσαν - Συνελήφθη 76χρονη

Εβδομηνταεξάχρονη φέρεται να εντοπίστηκε να έχει αποσπάσει οινοπνευματώδη ποτά και άλλα προϊόντα από αγορά της Πάφου και προς διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 10 Απριλίου 2024 στις 17:30, εργαζόμενη σε υπεραγορά της Πάφου αντιλήφθηκε ηλικιωμένη γυναίκα να εξέρχεται της υπεραγοράς χωρίς να περάσει από το ταμείο και να πληρώσει προϊόντα, τα οποία φέρεται να είχε αποκρύψει προηγουμένως σε τσάντα.

Ανακόπηκε και στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 76χρονη.

Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι είχε αποσπάσει αριθμό οινοπνευματωδών ποτών και κάποια άλλα προϊόντα.

Η 76χρονη οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου ομολόγησε ενοχή και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE