Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Πρωθυπουργό του Λιβάνου - Συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε επαφή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Πρωθυπουργό του Λιβάνου - Συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε επαφή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις 8 Απριλίου, στον Λίβανο- όπου συνοδευόταν από τους Υπουργούς Εξωτερικών και Εσωτερικών και τον Διοικητή ΚΥΠ/Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας - ως προς την πορεία υλοποίησης των όσων συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου και για τις επαφές που έχει σε επίπεδο ΕΕ ως προς τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην κοινή προσπάθεια.

Τέλος, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε επαφή για περαιτέρω συντονισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE