Συνέρχεται εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας - Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

Συνέρχεται εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας - Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

To Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ), θα συνέλθει σήμερα στις 11:00, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών, Δικαιοσύνης-Δημόσιας Τάξης, Άμυνας, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς και του Διοικητή ΚΥΠ και Σύμβουλου Εθνικής Ασφαλείας.

Το ΣΕΑ θα ασχοληθεί με τις μεταναστευτικές ροές του τελευταίου διαστήματος και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην περιοχή μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE