Tα συλλυπητήρια της Αστυνομίας για το θάνατο του Κ. Παπακώστα

Tα συλλυπητήρια της Αστυνομίας για το θάνατο του Κ. Παπακώστα

Ανακοίνωση για το θάνατο του πρώην Υπουργού Άμυνας, Κώστα Παπακώστα εξέδωσε η αστυνομία Κύπρου.

Σε ανακοίνωση της «η Αστυνομία Κύπρου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο του Κώστα Παπακώστα και συνάμα τα ειλικρινή της  συλλυπητήρια  προς την οικογένεια του εκλιπόντος.     

Ο Κώστας Παπακώστας υπήρξε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής, της δράσης και της σταδιοδρομίας του, ένας γνήσιος και αγνός πατριώτης,  ο οποίος με ηρωισμό και αυταπάρνηση έδωσε το παρόν του σε όλους τους εθνικούς μας αγώνες.

Ως  ηγεσία και μέλη της Αστυνομίας, τιμούμε στο έπακρον την ανεκτίμητη προσφορά του στο Αστυνομικό Σώμα, απ' όπου αφυπηρέτησε από τη θέση του Υπαρχηγού.

Μεταξύ άλλων, καταλυτικός ήταν ο ρόλος του, ως βασικό στέλεχος του Εφεδρικού Σώματος, αλλά και ως ιδρυτή της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, γνωστής ως ΜΜΑΔ, που αποτελεί μία από τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες της Αστυνομίας στον επιχειρησιακό τομέα.

Αιωνία ας είναι η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE