Τζο Μπάιντεν: Διαγράφει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δις. δολαρίων

Τζο Μπάιντεν: Διαγράφει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δις. δολαρίων

Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα διαγράψει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δισ. δολαρίων για 277.000 δανειολήπτες, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σχέδια για ελάφρυνση φοιτητικού χρέους από την οποία θα επωφελούνταν τουλάχιστον 23 εκατομμύρια Αμερικανοί, αντιμετωπίζοντας ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για νεαρούς ψηφοφόρους την υποστήριξη των οποίων χρειάζεται προκειμένου να επενεκλεγεί τον Νοέμβριο.

Ο Δημοκρατικός Μπάιντεν υποσχέθηκε πέρυσι να βρει άλλους τρόπους για την ελάφρυνση χρέους αφού το Ανώτατο Δικαστήριο μπλόκαρε τον Ιούνιο το ευρύτερο σχέδιό του για διαγραφή φοιτητικού χρέους ύψους 430 δισ. δολαρίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reruters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.