Λεμεσός: Συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί για παράνομη εργασία - Ήταν και παράνομα στην Κύπρο

Λεμεσός: Συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί για παράνομη εργασία - Ήταν και παράνομα στην Κύπρο

Συνολικά 16 αλλοδαποί εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα, με τους έξι να διαμένουν παράνομα στο νησί, μετά από χθεσινή επιχείρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η ΥΑΜ Λεμεσού σε συνεργασία με μέλη της ΥΑΜ Αρχηγείου, ΥΑΜ Λευκωσίας, ΥΑΜ Πάφου και το Μικτό Κλιμάκιο του Γραφείου Εργασίας για την αδήλωτη εργασία, διενήργησαν χθες από τις 9:00 μέχρι τις 15:00, ελέγχους σε διάφορα υποστατικά στη Λεμεσό.

Συνολικά ελέχθησαν 23 Ελληνοκύπριοι εργοδότες, 24 Ελληνοκύπριοι εργάτες, 39 Ευρωπαίοι υπήκοοι εργάτες και 24 υπήκοοι εργάτες Τρίτων Χωρών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων έγιναν 16 συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη απασχόληση, εκ των οποίων οι έξι βρίσκονται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και μία σύλληψη Ευρωπαίου εργοδότη

 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE