ΔΙΕΘΝΗ

Προειδοποιεί ο εκπρόσωπος IDF: «Αν το Ιράν επιλέξει την περαιτέρω κλιμάκωση θα υποστεί τις συνέπειες» – Δείτε βίντεο

Προειδοποιεί ο εκπρόσωπος IDF: «Αν το Ιράν επιλέξει την περαιτέρω κλιμάκωση θα υποστεί τις συνέπειες» – Δείτε βίντεο

Βίντεο με το οποίο προειδοποιεί το Ιραν ότι «αν επιλέξει την περαιτέρω κλιμάκωση θα υποστεί τις συνέπειες» έδωσαν στη δημοσιότητα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις λίγες ώρες μετά την κατάληψη του πλοίου ισραηλινών συμφερόντων στα Στενά του Ορμούζ από το Φρούρους της Επανάστασης.

Στο βίντεο ο εκπρόσωπος των IDF, Ντανιέλ Χαγκάρι ακούγεται να λέει ότι «το Ιράν χρηματοδοτεί, εκπαιδεύει και εξοπλίζει τρομοκρατικές ομάδες στη Μέση Ανατολή και αλλού».

«Το Ιράν είναι ο μεγαλύτερος κρατικός σπόνσορας της τρομοκρατίας. Το δίκτυο του τρόμου απειλεί όχι μόνο τους λαούς του Ισραήλ, της Γάζας, του Λιβάνου και της Συρίας. Το δίκτυο αυτό χρηματοδοτεί και τον πόλεμο στην Ουκρανία» προσθέτει ο κ. Χαγκάρι.

«Το Ιράν θα υποστεί τις συνέπειες αν επιλέξει την περαιτέρω κλιμάκωση. Το Ισραήλ είναι σε ύψιστο συναγερμό. Έχουμε αυξήσει την ετοιμότητά μας για να προσατεύσουμε το Ισραήλ από κάθε περαιτέρω επιθετική κίνηση του Ιράν. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε. Οι IDF είναι έτοιμες για όλα τα σενάρια και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται - μαζί με τους συμμάχους τους - για να προστατεύσουν τους Ισραηλινούς» κατέληξε στο μήνυμά του ο Ντανιέλ Χαγκάρι.

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top