ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θάνατος 24χρονου αλλοδαπού στη Λεμεσό - Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για τα δημοσιεύματα

Θάνατος 24χρονου αλλοδαπού στη Λεμεσό - Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για τα δημοσιεύματα

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα, σχετικά με το θάνατο του 24χρονου Anisur Mohammad, στη Λεμεσό, η Αστυνομία αναφέρει ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους τους ενοίκους του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 24χρονος.

Στις καταθέσεις των πιο πάνω προσώπων, δεν προκύπτει ο οποιοσδήποτε ισχυρισμός σχετικά με παραβίαση οποιασδήποτε εισόδου του διαμερίσματος από μέλη της Αστυνομίας ή οποιοσδήποτε ισχυρισμός για άσκηση βίας από μέρους της Αστυνομίας.

Επίσης, σε σχέση με τον ισχυρισμό για είσοδο 15 αστυνομικών στο εν λόγω διαμέρισμα, σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαν αρχικά επισκεφθεί μόνο δύο μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία καλεί οποιοδήποτε πρόσωπο διαθέτει οποιαδήποτε διαφορετική μαρτυρία σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Αρχηγείου στο τηλέφωνο 22-808094 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top