Θάνατος 24χρονου αλλοδαπού στη Λεμεσό - Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για τα δημοσιεύματα

Θάνατος 24χρονου αλλοδαπού στη Λεμεσό - Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για τα δημοσιεύματα

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα, σχετικά με το θάνατο του 24χρονου Anisur Mohammad, στη Λεμεσό, η Αστυνομία αναφέρει ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους τους ενοίκους του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 24χρονος.

Στις καταθέσεις των πιο πάνω προσώπων, δεν προκύπτει ο οποιοσδήποτε ισχυρισμός σχετικά με παραβίαση οποιασδήποτε εισόδου του διαμερίσματος από μέλη της Αστυνομίας ή οποιοσδήποτε ισχυρισμός για άσκηση βίας από μέρους της Αστυνομίας.

Επίσης, σε σχέση με τον ισχυρισμό για είσοδο 15 αστυνομικών στο εν λόγω διαμέρισμα, σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαν αρχικά επισκεφθεί μόνο δύο μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία καλεί οποιοδήποτε πρόσωπο διαθέτει οποιαδήποτε διαφορετική μαρτυρία σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Αρχηγείου στο τηλέφωνο 22-808094 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE