Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου εξέπνευσε ένας 61χρονος, ο οποίος είχε τραυματισθεί πολύ βαριά όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 12/4 σε χωράφι στις Μαλάδες Ηρακλείου ενώ ο 61χρονος εκτελούσε εργασίες σε χωράφι όταν το τρακτέρ ανετράπη.

Ο άτυχος οδηγός του τρακτέρ με πολύ βαριά τραύματα διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε το βράδυ του Σαββάτου 13/4 υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE