Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου εξέπνευσε ένας 61χρονος, ο οποίος είχε τραυματισθεί πολύ βαριά όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 12/4 σε χωράφι στις Μαλάδες Ηρακλείου ενώ ο 61χρονος εκτελούσε εργασίες σε χωράφι όταν το τρακτέρ ανετράπη.

Ο άτυχος οδηγός του τρακτέρ με πολύ βαριά τραύματα διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε το βράδυ του Σαββάτου 13/4 υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE