Ένα μεγάλο μπράβο σε 17 αστυνομικούς στη Λάρνακα

Ένα μεγάλο μπράβο σε 17 αστυνομικούς στη Λάρνακα

Χωρίς δεύτερη σκέψη 17 μέλη της αστυνομικής δύναμης στη Λάρνακα , το Σαββατοκύριακο, 19/09 – 20/09, χωρίς να είναι σε βάρδια, έσπευσαν στο καθήκον αφού η υπηρεσία τους του είχε ανάγκη.

Στο πλαίσιο μεγάλη επιχείρησης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, 28 μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, βγήκαν το Σαββατοκύριακο στους δρόμους.

Οι 17 εξ αυτών εργάστηκαν αφιλοκερδώς, αφού αν και εκτός της βάρδιας τους με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση στο καθήκον τους ενίσχυσαν το έργο της αστυνομίας.

Τα μέλη της αστυνομικής δύναμης για άλλη μία φορά επέδειξαν ευαισθησία και βρέθηκαν στο πλευρό των πολιτών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE