Μας έφτιαξε τη μέρα! Διαβάστε ποιος είναι ο στόχος της διευθύντριας κυπριακού περιοδικού (ΦΩΤΟ)

Μας έφτιαξε τη μέρα! Διαβάστε ποιος είναι ο στόχος της διευθύντριας κυπριακού περιοδικού (ΦΩΤΟ)

Είναι κάτι που κάνουμε σχεδόν όλοι όταν γιορτάζουμε τα γενέθλια μας. Από τον καιρό που τα social media μπήκαν για τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας, άλλαξαν άρδην και οι συνήθειες μας…

Την Τρίτη λοιπόν, η όμορφη διευθύντρια του Beautiful People, είχε τα γενέθλιά της και τα ευχητήρια μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεφταν βροχή στο timeline της.

Όπως είπαμε και πιο πάνω, αφού πλέον σχεδόν όλοι χρησιμοποιούμε το Facebook για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, έτσι και η Νατάσα Αλεξάνδρου, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν με ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

Διαβάστε τι έγραψε η καλή συνάδελφος, που πραγματικά μας έφτιαξε τη μέρα:

«Στόχος μου φέτος; Ν´αγαπάω δυνατά, να γελάω φωνακτά, να διαβάζω λιγο παραπάνω και να μάθω να πιάνω κουβέντα τον άνθρωπο δίπλα μου στο πάρκο, τη συναυλία, την υπεραγορά, έτσι ακριβώς όπως έκανα παιδί. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας.»

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE