Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό έγγραφο και κατέληξε στο κελί 33χρονος

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό έγγραφο και κατέληξε στο κελί 33χρονος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου ,Μιχάλη Νικολάου, στις 13 Απριλίου γύρω στις 14:15 στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκε άντρας αφρικανικής καταγωγής παρουσιάζοντας ισπανική ταυτότητα, που διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό έγγραφο με ψευδή στοιχεία.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος ανέφερε ότι κατάγεται από το Κογκό και είναι αιτητής πολιτικού ασύλου. Συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht