Χριστίνα Γιαννάκη: «Καλά οι 3 επιδοτούμενοι ασθενείς στο Τελ Αβίβ, συνεχής η επικοινωνία του Υπουργείου»

Χριστίνα Γιαννάκη: «Καλά οι 3 επιδοτούμενοι ασθενείς στο Τελ Αβίβ, συνεχής η επικοινωνία του Υπουργείου»

Οι τρεις επιδοτούμενοι ασθενείς του Υπουργείου Υγείας, που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία στο Ισραήλ, είναι καλά στη υγεία τους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Γενική Διευθύντρια του αρμόδιου Υπουργείου, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ασθενείς και σε πλήρη ετοιμότητα για αντιμετώπιση σε οτιδήποτε προκύψει.

Όπως δήλωσε στο Πρακτορείο, η Δρ. Γιαννάκη αυτή τη στιγμή βρίσκονται τρεις επιδοτούμενοι ασθενείς του Υπουργείου Υγείας στο Νοσοκομείο Sheba Medical Center,  στο Τελ Αβίβ, ενώ σημείωσε πως ο τέταρτος επιδοτούμενος ασθενής επέστρεψε χθες με ασφάλεια στην Κύπρο.

Ανέφερε πως η ίδια έχει επικοινωνήσει την Κυριακή τηλεφωνικά με το νοσοκομείο Sheba και έχει ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας όλων των Κύπριων ασθενών.

Σύμφωνα με τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας όλοι οι ασθενείς επιθυμούν να παραμείνουν στο Ισραήλ για συνέχιση της θεραπείας τους.

Διαβεβαίωσε, τέλος, πως το Υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ασθενείς και σε πλήρη ετοιμότητα για αντιμετώπιση σε οτιδήποτε προκύψει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE