Νέα αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας Πολυκάρπου

Νέα αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας Πολυκάρπου

Νέα αναβολή πήρε η υπόθεση Πολυκάρπου, με κατηγορούμενο 45χρονο, μετά από αίτημα του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Αλεξάνδρου, προκειμένου να ετοιμάσει κάποια ιατρικά πιστοποιητικά.

Ο 45χρονος, που έχει παραδεχτεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, παρουσιάστηκε σήμερα Δευτέρα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Μετά την τροποποίηση του κατηγορητηρίου από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία, με θύμα τον 58χρονο Ιωάννη Πολυκάρπου, ο 45χρονος κατηγορούμενος απάντησε σε προηγούμενη δικάσιμο παραδοχή στην κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρθηκε στο Κακουργιοδικείο, ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου, δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ζήτησε χρόνο για έκθεση των γεγονότων για μετριασμό της ποινής, ενώ ο Δικηγόρος Α’ της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου δεν έφερε ένσταση. Επίσης ο κ. Αλεξάνδρου ζήτησε να ετοιμαστεί για την κατάθεση κάποιων ιατρικών πιστοποιητικών. Ως εκ τούτου, η υπόθεση ορίστηκε για περαιτέρω γεγονότα και ποινή στις 14 Μαΐου του 2024.

Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο 45χρονος κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, το θύμα τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από όχημα που, σύμφωνα με την κατηγορία, φέρεται να οδηγούσε ο 45χρονος.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.