ΠΑΡΑTHEMA: Ο Προύντζος και η κίνηση που σχολιάστηκε… θετικά

ΠΑΡΑTHEMA: Ο Προύντζος και η κίνηση που σχολιάστηκε… θετικά

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πορεία Χριστοδούλας, που πραγματοποιήθηκε σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Φίλοι της στήλης, μας μετέφεραν ότι το παρών έδωσαν πολλοί υποψήφιοι, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία και ανέβηκαν στο βήμα για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Ο μόνος που παρέμεινε ανάμεσα στον κόσμο, χωρίς να δείξει την παραμικρή διάθεση «εκμετάλλευσης» των χιλιάδων πολιτών για σκοπούς προβολής και εκστρατείας, ήταν ο Χαράλαμπος Προύντζος.

Το γεγονός αυτό, σχολιάστηκε θετικά από πολλούς…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE