Άκουσε την ποινή του 34χρονος – Κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της πρώην συζύγου του

Άκουσε την ποινή του 34χρονος – Κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της πρώην συζύγου του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου επέβαλε την περασμένη εβδομάδα (8/4/24) ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, σε άντρα ηλικίας 34 ετών, τον οποίο βρήκε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης βιασμού της πρώην συζύγου του και αδικημάτων που αφορούν επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινή επίθεση, απειλή και κακόβουλη πράξη.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2017 - 2019 σε χωριό της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου αφού εξέτασε τα στοιχεία και τη μαρτυρία που συνέλεξε η Αστυνομία και παρουσίασε ενώπιόν του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 34χρονο στον οποίο επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 ετών η οποία αρχίζει από τις 11 Μαρτίου 2024, ημέρα κατά την οποία ήταν υπό κράτηση ως υπόδικος.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση διερεύνησε το Ειδικό Κλιμάκιο Διερεύνησης Βίας στην Οικογένεια του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.