Μαρτυρία... έκαψε 44χρονο για εμπρησμό οχημάτων στη Λευκωσία - Φόρεσε χειροπέδες

Μαρτυρία... έκαψε 44χρονο για εμπρησμό οχημάτων στη Λευκωσία - Φόρεσε χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 44 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο συνεργείου οχημάτων, η οποία επεκτάθηκε σε ακόμη έντεκα οχήματα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Επίσης, ζημιές προκλήθηκαν σε ακόμη πέντε οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE