Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος που βυθιζόταν στον κόλπο της Λεμεσού, διασώθηκαν από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωση του ΚΣΕΔ αναφέρεται ότι «γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου, το Κέντρο έλαβε πληροφορία για μικρό σκάφος με δύο επιβαίνοντες, το οποίο βυθιζόταν στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λεμεσού, πλησίον των ιχθυοτροφείων».

Το ΚΣΕΔ «προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «Νέαρχος» κινητοποιώντας το ταχύπλοο «Μόρφου» της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας. Το ταχύπλοο περισυνέλεξε τα δύο άτομα σε κίνδυνο, τα μετέφερε στο λιμάνι Λεμεσού και τα παρέδωσε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.