Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος που βυθιζόταν στον κόλπο της Λεμεσού, διασώθηκαν από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωση του ΚΣΕΔ αναφέρεται ότι «γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου, το Κέντρο έλαβε πληροφορία για μικρό σκάφος με δύο επιβαίνοντες, το οποίο βυθιζόταν στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λεμεσού, πλησίον των ιχθυοτροφείων».

Το ΚΣΕΔ «προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «Νέαρχος» κινητοποιώντας το ταχύπλοο «Μόρφου» της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας. Το ταχύπλοο περισυνέλεξε τα δύο άτομα σε κίνδυνο, τα μετέφερε στο λιμάνι Λεμεσού και τα παρέδωσε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE