Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος που βυθιζόταν στον κόλπο της Λεμεσού, διασώθηκαν από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωση του ΚΣΕΔ αναφέρεται ότι «γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου, το Κέντρο έλαβε πληροφορία για μικρό σκάφος με δύο επιβαίνοντες, το οποίο βυθιζόταν στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λεμεσού, πλησίον των ιχθυοτροφείων».

Το ΚΣΕΔ «προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «Νέαρχος» κινητοποιώντας το ταχύπλοο «Μόρφου» της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας. Το ταχύπλοο περισυνέλεξε τα δύο άτομα σε κίνδυνο, τα μετέφερε στο λιμάνι Λεμεσού και τα παρέδωσε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE