Καμπάνα απο την Κομισιόν για την Κύπρο κι άλλες 19 χώρες - Δεν ενημερώσαμε για τις παραβάσεις της νομοθεσίας περί ασύλου

Καμπάνα απο την Κομισιόν για την Κύπρο κι άλλες 19 χώρες -  Δεν ενημερώσαμε για τις παραβάσεις της νομοθεσίας περί ασύλου

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέστειλε σήμερα επιστολές για 40 παραβάσεις στη διαδικασία περί παροχής ασύλου στους πρόσφυγες σε αρκετές χώρες μέλη της ΕΕ.

Στην Κύπρο εστάλη επιστολή διότι δεν έχει ενημερώσει για τη μεταφορά στο εθνικό Δίκαιο της οδηγίας για τις Διαδικασίες Ασύλου, καθώς κι επιστολή διότι δεν έχει ενημερώσει για μεταφορά στο εθνικό Δίκαιο της Οδηγίας για της Συνθήκες Υποδοχής. Η διοίκηση της Κομισιόν ζητά επίσης διευκρινήσεις για την εφαρμογή. Συνολικά, είκοσι χώρες δέχθηκαν σήμερα επιστολές για μη συμμόρφωση με την κοινοτική νομοθεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE