«Είσαι γ@μημ#νη αδερφάρα»: Γιατί η τραγουδίστρια έβρισε κι έφτυσε στα μούρα συνεπιβάτη της;

«Είσαι γ@μημ#νη αδερφάρα»: Γιατί η τραγουδίστρια έβρισε κι έφτυσε στα μούρα συνεπιβάτη της;

Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που βλέπουμε και λέμε «αυτή πρέπει να γεννήθηκε νευριασμένη!»…

Ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αζεάλια Μπανκς συνέβη σε αεροσκάφος το οποίο ταξίδευε από Νέα Υόρκη για Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με έναν συνεπιβάτη της με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να τον βρίσει μπροστά σε όλους!

Όπως ανέφερε μάρτυρας στο ΤΜΖ, όλα συνέβησαν όταν η ίδια σηκώθηκε από την θέση της και ένα ζευγάρι Γάλλων της έκλεισε το δρόμο καθώς προσπαθούσε να πάρει τις αποσκευές του.

Η Αζεάλια έκανε ξανά προσπάθεια να περάσει, όμως, ο άντρας άπλωσε το χέρι του και την εμπόδισε ακόμη μία φορά!

Τότε, η τραγουδίστρια έγινε έξω φρενών και αντέδρασε κάπως… υπερβολικά: Tον έφτυσε στο πρόσωπο, του τράβηξε την μπλούζα, τον κλώτσησε και άρχιζε να φωνάζει!

Αν και μια αεροσυνοδός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, γράφει το star.gr, η Αζεάλια δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Πέταξε το κινητό της κάτω με δύναμη και πήγε προς την έξοδο του αεροπλάνου λέγοντας «γ@μημ$ν^ @δερφ@ρα»!

Στον έλεγχο την σταμάτησε η αστυνομία, αλλά, για καλή της τύχη, το ζευγάρι δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο συμβάν!

Αυτός θα πει… τσαμπουκάς, όχι αστεία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE