Σεισμός στην Ιαπωνία: 6,4 Ρίχτερ ταρακούνησαν τη δυτική ακτή του νησιού Σικόκου

Σεισμός στην Ιαπωνία: 6,4 Ρίχτερ ταρακούνησαν τη δυτική ακτή του νησιού Σικόκου

Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοικτά της δυτικής ακτής του νησιού Σικόκου της Ιαπωνίας.

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι και την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν αναφορές αν η δόνηση, που σημειώθηκε στις 23:14, τοπική ώρα, προκάλεσε τραυματισμούς ή ζημιές.

Ο σεισμός ήταν σε βάθος 50 χιλιομέτρων, το επίκεντρό του ήταν στο κανάλι Μπάνγκο, μια ευθεία που χωρίζει τα νησιά Κιούσου και Σικόκου.

Οι δονήσεις έγιναν αισθητές σε ένα μεγάλο τμήμα της δυτικής Ιαπωνίας.

Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκαν προβλήματα στον πυρηνικό σταθμό Ikata Nuclear Power Plant.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE