Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Αναβλήθηκε για τις 28 Μάϊου η δίκη του δημοσιογράφου και προέδρου της συντεχνίας των εργαζομένων στον Τύπο (BASIN-SEN), Αλί Κισμίρ, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών, στο πλαίσιο της αγωγής που κατέθεσε το «γραφείο του γενικού εισαγγελέα» στα κατεχόμενα, εξαιτίας άρθρου που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κισμίρ παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου», όπου αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης για τις 28 Μάϊου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE