Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Αναβλήθηκε για τις 28 Μάϊου η δίκη του δημοσιογράφου και προέδρου της συντεχνίας των εργαζομένων στον Τύπο (BASIN-SEN), Αλί Κισμίρ, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών, στο πλαίσιο της αγωγής που κατέθεσε το «γραφείο του γενικού εισαγγελέα» στα κατεχόμενα, εξαιτίας άρθρου που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κισμίρ παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου», όπου αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης για τις 28 Μάϊου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.