Έτρεχε η Πυροσβεστική: Πυρκαγιά στη Λευκωσία – Επηρεάστηκαν πάσσαλοι της ΑΗΚ και λάστιχα άρδευσης

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Πυρκαγιά στη Λευκωσία – Επηρεάστηκαν πάσσαλοι της ΑΗΚ και λάστιχα άρδευσης

Η Π.Υ ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ώρο συνολικά σε 43 περιστατικά, 25 πυρκαγιές και 18 ειδικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 12:59 και έκαψε έκταση  ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, ευκάλυπτους και άλλα δέντρα μεταξύ των κοινοτήτων Ακάκι και Δένειας Επαρχίας Λευκωσίας.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε αριθμός πασσάλων της Α.Η.Κ. και λάστιχα άρδευσης.

Ανταποκρίθηκαν συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας, ένα πυροσβεστικό  όχημα από Τμήμα Δασών και 2 εκσκαφείς.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:00.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE