Αλεξάνδρα Ατταλίδου: «Να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με δημιουργικό τρόπο»

Αλεξάνδρα Ατταλίδου: «Να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με δημιουργικό τρόπο»

Η ανεξάρτητη Βουλευτής Αλεξάνδρα Ατταλίδου δήλωσε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με έναν δημιουργικό τρόπο προς όφελος των ανθρώπων που έρχονται αλλά και των πολιτών της κάθε χώρας, και εξέφρασε την αντίθεσή της στην πολιτική της Κυβέρνησης για την αναστολή της εξέτασης των αιτήσεων από την Συρία.

Σε ομιλία της στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, η κ. Ατταλίδου είπε ότι ουσιαστικά η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει δυσμενώς μια κατηγορία αιτητών διεθνούς προστασίας στη βάση της καταγωγής τους και την ίδια στιγμή αναιρεί τον στόχο για επιτάχυνση των διαδικασιών εξέτασης των αιτήσεων.

Το Βολτ Κύπρου επαναλαμβάνει την πανευρωπαική θέση μας για ένα αποτελεσματικό σύστημα ασύλου με ανθρώπινες συνθήκες υποδοχής, δίκαιη και ταχεία εξέταση αιτήσεων ασύλου μέτρα ένταξης για όσους έχουν δικαίωμα να παραμείνουν και επιστροφή για όσους δεν έχουν δικαίωμα ασύλου, είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE