ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξάνδρα Ατταλίδου: «Να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με δημιουργικό τρόπο»

Αλεξάνδρα Ατταλίδου: «Να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με δημιουργικό τρόπο»

Η ανεξάρτητη Βουλευτής Αλεξάνδρα Ατταλίδου δήλωσε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με έναν δημιουργικό τρόπο προς όφελος των ανθρώπων που έρχονται αλλά και των πολιτών της κάθε χώρας, και εξέφρασε την αντίθεσή της στην πολιτική της Κυβέρνησης για την αναστολή της εξέτασης των αιτήσεων από την Συρία.

Σε ομιλία της στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, η κ. Ατταλίδου είπε ότι ουσιαστικά η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει δυσμενώς μια κατηγορία αιτητών διεθνούς προστασίας στη βάση της καταγωγής τους και την ίδια στιγμή αναιρεί τον στόχο για επιτάχυνση των διαδικασιών εξέτασης των αιτήσεων.

Το Βολτ Κύπρου επαναλαμβάνει την πανευρωπαική θέση μας για ένα αποτελεσματικό σύστημα ασύλου με ανθρώπινες συνθήκες υποδοχής, δίκαιη και ταχεία εξέταση αιτήσεων ασύλου μέτρα ένταξης για όσους έχουν δικαίωμα να παραμείνουν και επιστροφή για όσους δεν έχουν δικαίωμα ασύλου, είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top